De dienst Online Business Management is een intensieve vorm van dienstverlening. Daarbij wordt gestart met een uitgebreid intakegesprek waarin jouw onderneming en ondernemerswensen in kaart worden gebracht. Dit gesprek kan virtueel plaatsvinden maar als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke ontmoeting dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.
Er wordt gekeken naar wat er moet gebeuren om jou weer rust en meer werkplezier te laten ervaren en hoe de groei van jouw onderneming in gang gezet kan worden. Vervolgens wordt de uitkomst van dit gesprek verwerkt in een plan om jouw onderneming nog beter op de kaart te zetten waarna ik de acties die worden omschreven in dat plan, omzet in daden. Zo wordt het operationeel management uit handen genomen en kun jij je richten op je core business.

Petra-3777

Van ondernemers wordt constante prestaties gevraagd. Er zijn nu eenmaal hoge verwachtingen waar een ondernemer aan moet voldoen. Effectief ondernemerschap en leiderschap is van essentieel belang in een groeiende onderneming. U kunt coaching voor ondernemers op twee manieren inzetten: Enerzijds kunt u coaching gebruiken om u als ondernemer verder te ontwikkelen. Anderzijds kunt u coaching ook inzetten op het gebied van persoonlijk geluk, met als doel om uw werk-privé balans te herstellen. U vergroot met coaching voor ondernemers uw persoonlijke effectiviteit en uw professionele ontwikkeling